رئیس کل دادگستری استان گلستان: برای روزهای پس از کرونا تمهیدات مناسب اندیشیده شود

بهمن: رئیس کل دادگستری استان گلستان از روسای دادگستری ها و دادستان های این استان خواست تا بررسی نمایند احتمال ورود چه پرونده هایی به دنبال اثرات کرونا به محاکم وجود دارد و برای آن تمهیدات مناسب را بیاندیشند.
به گزارش بهمن به نقل از ایسنا، هادی هاشمیان که بوسیله ویدئو کنفرانس با روسای دادگستری ها و دادستان های استان گلستان سخن می گفت از آنان خواست تا بررسی نمایند احتمال ورود چه پرونده هایی به دنبال اثرات کرونا به محاکم وجود دارد و برای آن تمهیدات مناسب را بیاندیشند.
وی ادامه داد: قسمتی از این تمهیدات باید در شورای حل اختلاف و بسترسازی سازش در پرونده ها متمرکز شود.
رئیس کل دادگستری استان گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مرخصی حدود 2 هزار زندانی در استان از دادستان ها خواست تا بعد از اعلام اختتام مرخصی زندانیان با در نظر گرفتن ضوابط بهداشتی و قرنطینه نسبت به فراخوان زندانیان و ورودشان به زندان از الان برنامه ریزی کنند تا گرفتار مشکل نشویم.
هاشمیان همین طور از قضات خواست تا از ظرفیت های قانون برای صدور آرای جایگزین حبس استفاده کنند.
وی اشاره کرد: قضات ما پارینه بیش از 4 هزار و 700 رای جایگزین حبس صادر کردند و امیدواریم این رقم امسال بیشتر شود.
این مقام ارشد قضایی استان در ادامه بر شناسایی شهود پولی که تاکید رئیس قوه قضاییه هم هست اصرار کرد و اظهار داشت: روسای دادگستری ها و دادستان ها مکلفند با ثبت شهود پرونده ها در سامانه ای که به این منظور به راه افتاده است از حضور شهود پولی در پرونده ها و تضییع حق مردم جلوگیری نمایند.
رئیس کل دادگستری استان گلستان رفع موانع تولید را یکی دیگر از تکالیف روسای دادگستری ها و دادستان ها در سال پیش رو عنوان نمود و اظهار داشت: قاچاق، کاغذ بازی های اداری، فساد اداری و رشوه از مصادیق موانع تولید هستند و باید مسئولان قضایی برای مبارزه با فساد و از بین بردن بسترهای فساد امسال بیشتر تلاش کنند.
وی تصریح کرد: پارینه اقدامات خوبی برای مبارزه با فساد در دستگاه های اجرایی و قضایی انجام شد و الان تعدادی پرونده در محاکم استان در این بخش در حال رسیدگی است.
همچنین، احیای حقوق عامه و برخورد با دست اندازان به عرصه های ملی و بیت المال، تمرکز بیشتر بر اقدامات پیش گیری از جرم از موارد دیگری بود که رئیس کل دادگستری استان گلستان از روسا و دادستان ها خواست که امسال در اولویت کاری خود قرار دهند.
بر طبق این گزارش، برای پیش گیری از کرونا اولین جلسه روسای دادگستری ها و دادستان های سراسر استان بوسیله ویدئو کنفرانس انجام شد.

منبع: