آصفری: زمزمه های حذف ارز ترجیحی بهانه ای برای گرانی و احتکار کالاها شده است

یک عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افزایش قیمت کالاها زنگ خطری برای مسؤلان اقتصادی دولت بوده که باید توجه داشته باشند اگر مقرر است اصلاحی در حوزه پرداخت ارز ترجیحی صورت گیرد بایستی در وهله اول زیرساخت های لازم آن فراهم گردد.
محمد حسن آصفری در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به لزوم انسجام در تصمیم گیری از جانب دولت در مورد نظام پرداخت یارانه ها، بیان نمود: از نظر بنده زمزمه های حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی بهانه ای شد تا بعضی از افراد سودجو در بازار و در میان تولید کنندگان، قیمت کالاهای خویش را بالا برند یا حتی برخی کالاهای خویش را احتکار کنند. از نظر بنده این مورد زنگ خطری بوده که مسؤلان اقتصادی دولت باید توجه داشته باشند که اگر مقرر است اصلاحی در حوزه پرداخت ارز ترجیحی صورت گیرد بایستی در وهله اول زیرساخت های لازم آن فراهم گردد.
اصلاح نظام پرداخت یارانه ها نباید اثر منفی بر سفره مردم داشته باشدوی در ادامه اظهار نمود: اصلاح نظام یارانه ها در پرداخت ارز ترجیحی باید به نحوی صورت گیرد که تأثیر منفی در سفره مردم نداشته باشد. دولت باید ابتدا زیرساخت های لازم را برای اجرای تصمیمات خود در این عرصه فراهم نموده و اگر اثر منفی بر روی سفره و زندگی مردم نداشت آنگاه با انسجام نسبت به اجرای تصمیم خود اقدام نماید.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: ناهماهنگی در برنامه های اقتصادی دولت در هر زمینه ای که باشد منجر به افزایش فشار بر مردم شده و به ابزاری برای گرانی کالاها تبدیل خواهد شد. از اظهار نظر های متناقض در این عرصه باید پرهیز شود.