به گزارش بهمن دولت مراکش روز پنجشنبه اعلام نمود که گزارش های مربوط به سفر قریب الوقوع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رباط شایعه است.
به گزارش بهمن به نقل از روسیا الیوم، «مصطفی الخلفی» سخنگوی دولت مراکش در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی در مورد سفر نتانیاهو به کشورش اظهار داشت: به شایعات پاسخ نمی دهم.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان سفر به کشور چاد، بدون اینکه از کشوری نام ببرد اظهار داشت که به کشورهای اسلامی بیشتری سفر خواهد نمود.
پس از این اظهار نظر نتانیاهو، فعالان طی روزهای گذشته گمانه زنی هایی را در مورد سفر نتانیاهو در ماه های مارس یا آوریل آینده به مراکش مطرح نمودند و خواهان عدم استقبال از وی در مراکش شدند.
در همین راستا روز دوشنبه گذشته ده ها نفر در تجمعی اعتراضی مقابل مجلس مراکش، خواهان عدم استقبال از نتانیاهو در این کشور شدند.
بر همین اساس دیده بان مراکشی مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در اطلاعیه ای اعلام نمود که هدف از سفر نتانیاهو عرضه پیشنهاد آمریکا برای حل بحران منطقه صحرای غربی است.
هنوز دولت مراکش به این خبرها واکنش نشان نداده است، ولی پیشتر در بیانیه هایی بر عدم وجود هر گونه رابطه سیاسی یا بازرگانی با رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.
