طرح امنیتی حماس برای مدیریت غزه بعد از جنگ

بهمن: دولت حماس طرحی فراگیر برای برقراری نظم و امنیت در این منطقه جنگ زده بعد از ایجاد آتش بس ارایه کرده است.

به گزارش بهمن به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، اسماعیل الثوابته، مدیرکل دفتر رسانه ای دولتی در غزه، اظهار داشت که دولت برنامه های جامعی برای برقراری امنیت و حاکمیت قانون و امدادرسانی و بهبود وضعیت نوار غزه بعد از جنگ نسل کشی دو ساله رژیم صهیونیستی تدوین کرده است.
بر اساس این طرح، امنیت، غذا، دارو و سرپناه از اولویت های مرحله کنونی است و وضعیت امنیتی بعد از تلاشهای فشرده دستگاه های امنیتی بیشتر از ۹۰ درصد بهبود یافته است.
الثوابته می افزاید که گام دوم بر تأمین غذا و کمک های بشردوستانه برای همه خانوارهای صدمه دیده تمرکز دارد و بعد از آن وارد کردن دارو و تجهیزات پزشکی و بازسازی سیستم بهداشتی در بیمارستان ها و مراکز درمانی صورت می گیرد.
این مقام دولت غزه افزود که بیشتر از ۲۲ هزار مجروح و بیمار به فوریت احتیاج به سفر و انجام نیم میلیون عمل جراحی دارند، در صورتیکه ۲۸۸ هزار خانواده بی خانمان در غزه هم به چادر و خانه های متحرک موقت نیاز دارند.
الثوابته خواهان بازگشایی کامل گذرگاه ها برای وارد کردن تجهیزات ضروری جهت بازسازی زیرساخت ها شده و تاکید کرد که این منطقه حدود ۷۰ میلیون تن آوار دارد.
بر اساس اعلام این مقام حماس، گذرگاه رفح بزودی بعد از بازسازی بازگشایی خواهد شد و اولویت در آن با سفر مجروحان، بیماران و دانشجویان خواهد بود.
وی افزود که دولت در مرحله بهبود جامع پیش می رود و از شهروندان می خواهد که از تیم های دولتی برای اتمام این مرحله حساس در اولین فرصت حمایت کنند.
حرف آخر اینکه این مقام دولت غزه افزود که بیشتر از ۲۲ هزار مجروح و بیمار به فوریت نیاز به سفر و انجام نیم میلیون عمل جراحی دارند، در صورتی که ۲۸۸ هزار خانواده بی خانمان در غزه هم به چادر و خانه های متحرک موقت نیاز دارند. وی افزود که دولت در مرحله بهبود جامع پیش می رود و از شهروندان می خواهد که از تیم های دولتی برای اتمام این مرحله حساس در نخستین فرصت حمایت کنند.

برچسب‌گذاری شد