سرلشکر سلامی: سپاه امروز فضایی شد

به گزارش بهمن فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه با پرتاب ماهواره نور سپاه امروز فضایی شد، اظهار داشت: تحقق این مهم مبین این است که ما در هر عرصه ای ورود نماییم با تاکید بر خداوند متعال و استعدادهای درونی خود می توانیم موفقیت های چشم گیر و جهان پسندی داشته باشیم.
به گزارش بهمن به نقل از ایسنا، به نقل از سپاه نیوز سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعد از پرتاب و در مدار قرار گرفتن اولین ماهواره چند منظوره جمهوری اسلامی ایران که کاربرد دفاعی هم دارد توسط سپاه با تبریک این موفقیت بزرگ به فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه ای (مدظله العالی) و ملت شریف ایران اسلامی اظهار داشت: پرتاب موفقیت آمیز این ماهواره ابعاد جدیدی از قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران را ارتقاء بخشید و به فضل الهی سپاه امروز فضایی شد.
سرلشکر سلامی دستیابی نیروی دفاعی قدرتمندی چون سپاه به فناوری های فضایی به منظور رسیدن به توانمندی های برتر ساز را یک لزوم توصیف و خاطرنشان کرد: امروز ارتش های قدرتمند دنیا بدون قرار گرفتن در فضا دارای نقشه دفاعی جامعی نیستند و دستیابی به این فناوری برتر ساز که ما را به فضا منتقل می کند و قلمرو توانایی هایمان را گسترش می دهد یک دستاورد راهبردی است.
وی تصریح کرد: بعد از این دستاورد مهم ما در عرصه گسترش قلمرو و توان اطلاعاتی راهبردی به یک جهش دست یافتیم.
فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: امروز ما می توانیم جهان را از فضا رویت نماییم و این به معنای گسترش اطلاعات راهبردی نیروی دفاعی قدرتمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: قرار گرفتن این ماهواره چند منظوره در فضا هم در عرصه IT و نبردهای اطلاعاتی می تواند برای ما ارزش افزوده استراتژیک تولید نماید و هم در جنگ های اطلاعاتی زمینه های قدرتمندی را برای ما بوجود می آورد.
سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه سپاه از امروز وارد یک عرصه تحول شد، اظهار داشت: دستیابی به این فناوری ها به علت اینکه در زمره فناوری های برتر جهانی است و خطوط مقدم استعدادهای تکنولوژی را شکل می دهد ؛ برای ایران اسلامی توفیق بزرگی به حساب می آید.
وی با اشاره به اینکه پرتاب ماهواره مختص مسائل دفاعی و نظامی نیست، اظهار داشت: تحقق این مهم کشور را در عرصه های مختلف به پیشرفت های بزرگی می رساند، ازاین رو دستاوردی راهبردی برای نظام اسلامی ما به حساب می آید.
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه تمامی اجزای مختلف فناوری های پرتاب این ماهواره شامل پرتابگر و ماهواره متکی به دانش بومی، بدون اتکا به خارج و در اثر تحریم به وجود آمده است، اظهار داشت: پیام به ثمر نشستن این دستاورد مهم این است که تحریم نه تنها مانعی در راه پیش روی ما نیست بلکه باعث روشن شدن موتور پیشران تکنولوژی های جدید ما برای رسیدن به یک قدرت بزرگ در سطح منطقه و در افق نزدیک در سطح جهانی است.
سرلشکر سلامی در انتها تحقق این دستاورد راهبردی فضایی را لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص راهبرد “قوی شدن” عنوان و تصریح کرد: پیام بزرگ این اتفاق این است که ما در هر عرصه ای ورود نماییم با تاکید بر خداوند متعال و استعدادهای درونی خود می توانیم موفقیت های چشم گیر و جهان پسندی داشته باشیم.