به گزارش بهمن وزرای امور خارجه روسیه و چین درباره نتایج به شهادت رسیدن سردار سلیمانی در اقدام تروریسی دولت آمریکا گفتگو کردند.
به گزارش بهمن به نقل از ایسنا، به نقل از پایگاه خبری اردوپوینت، وانگ یی وزیر امور خارجه چین و سرگئی لاوروف وزیر امور خارچه روسیه، روز شنبه در گفت وگویی تلفنی درباره نتایج به شهادت رسیدن سردار سلیمانی فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران ایران در اثر حمله آمریکا، صحبت کرده و بر لزوم کاهش تنش و احترام به استقلال کشورها تاکید نمودند.
در بیانیه انتشار یافته از جانب وزارت خارجه چین مطرح شده است: چین از نزدیک، افزایش تنش میان آمریکا و ایران را دنبال کرده و با هرگونه اقدام نظامی در روابط بین المللی مخالف است. ماجراجویی های نظامی غیرقابل قبول هستند.
در بیانیه انتشار یافته از جانب وزارت خارجه روسیه درباره تماس تلفنی وزرای خارجه این دو کشور هم آمده است: وزرای این دو کشور، بر غیرقابل قبول بودن به کار گرفتن نیروی نظامی که تخطی از منشور سازمان ملل می باشد و همینطور بر لزوم احترام همگان به اقتدار و تمامیت ارضی کشورها، تاکید نمودند.
اظهارات وزرای امور خارجه این دو کشور به دنبال این مطرح می شود که پنتاگون، صبح روز گذشته در اطلاعیه ای اعلام نمود که به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران را طی یک حمله هوایی به شهادت رسانده است.
خبر شهادت سردار سلیمانی، بامداد روز گذشته، از جانب سپاه پاسداران ایران هم تایید شد.
