تذکر نماینده گرمی و مغان درمورد خرید تضمینی عدس و نخود

به گزارش بهمن نماینده مردم گرمی و مغان در مجلس خطاب به وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار مساعدت ویژه جهاد کشاورزی جهت خرید تضمینی عدس، نخود، جو و سیر می رود.
به گزارش بهمن به نقل از ایسنا، سیدحمایت میرزاده در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از صداوسیمای استان اردبیل به خاطر انعکاس برنامه کم نظیر «کوچ عشایر مغان» تشکر می کنم. این برنامه جاذبه های گردشگری گرمی و مغان را به خوبی نشان داده است. همینطور به خاطر مبارزه با قاچاقچیان آثار باستانی در منطقه از تلاش های نیروی انتظامی شهرستان گرمی و مغان تشکر می کنم.
وی خطاب به وزیر کشاورزی اظهار داشت: در مورد خرید تضمینی عدس، نخود، جو و سیر انتظار مساعدت بیشتری می رود. ضمن اینکه در محله های ما هنوز آمادگی لازم برای خرید گندم وجود ندارد. باید سریعاً به این مشکل رسیدگی شود.
میرزاده در انتها تذکر خود اظهار داشت: با عنایت به محدودیت فصل کاری، از دستگاه های اجرایی درخواست تسریع در عملیات اجرای پروژه های نیمه تمام را دارم. همینطور از فرمانده اقتصاد مقاومتی کشور انتظار صدور دستور تسریع در اجرای مصوبات دو سال پیش این ستاد در مورد شهرستان گرمی و مغان را خواستارم.