رئیس كل دادگستری هرمزگان: هرکسی از قاچاق سوخت دفاع کند خیانت کرده است

به گزارش بهمن، هرمزگان رئیس کل دادگستری هرمزگان با تکیه بر این که هرکسی از قاچاق سوخت به بهانه اشتغال زایی دفاع کند به مردم و جوانان هرمزگان خیانت کرده است، پیشنهاد اعطای مجوز بانکرینگ قانونی سوخت به مرزنشینان را بیان نمود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در نشست هم اندیشی با صاحب نظران، خبرنگاران و اصحاب رسانه قاچاق سوخت را بزرگ ترین معضل هرمزگان اعلام نمود.

وی تاکید کرد: هرکسی از قاچاق سوخت به بهانه اشتغال زایی دفاع کند به مردم و جوانان هرمزگان خیانت کرده است.

قهرمانی تصریح کرد: درگذشته عده ای با انتقاد از دستگاه های متولی مقابله با قاچاق خصوصاً قاچاق سوخت، این مساله را به معیشت و ارتزاق مردم وصل و از قاچاق دفاع می کردند.

این مقام قضایی اشاره کرد: این افراد با این نگرش، بدترین ظلم را در حق مردم هرمزگان روا داشتند، چرا عده ای مردم بی گناه استان بدون داشتن تامین اجتماعی و کرامت باید با سوختن و کشته شدن در تصادفات خودرو های قاچاق سوخت ارتزاق کنند.

این مقام مسئول در ادامه از مبارزه و پیگیری جدی در امر مبارزه با قاچاق سوخت سخن گفت و اضافه کرد: درباب قاچاق سوخت زیاد صحبت شده است و مسئولین استان به ویژه استاندار با دیدگاه منطقی، قانونی و مقتدرانه برای مقابله با قاچاق سوخت پای کار آمده اند و در کنار دستگاه قضایی پیگیر حل این معضل هستند.

قهرمانی افزود: راه پیشگیری و مبارزه با قاچاق فقط قضایی و انتظامی نیست بلکه باید برای این مساله و چالش جدی استان علاوه بر پیشگیری و مقابله قضایی و انتظامی، تدبیر اجرائی هم اندیشیده شود و به شکلی برنامه ریزی شود که بوسیله سوخت درآمد خوبی نصیب مردم استان شود.

وی اضافه کرد: اعطای مجوز بانکرینگ قانونی سوخت به مرزنشینان( تامین سوخت کشتی ها در خلیج فارس) یکی از این تدابیر مورد قبولی است که بوسیله آن می توان بجای این که میلیاردها تومان از قاچاق سوخت خسارت داشته باشیم به همین میزان سود و درآمد ناشی از بانکرینگ سوخت به دست آوریم.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار داشت: اگر بگوییم قاچاق جزو معیشت مردم است تنبلی ما را می رساند که نمی خواهیم در امر مبارزه با این معضل جوابگو باشیم.

قهرمانی اضافه کرد: ظاهر این کار شاید پسندیده به نظر برسد و عده ای بگویند چه فرد خوبی است که به فکر ایجاد شغل است اما عمق کار از هر جهتی ایجادکننده لطمه و بحران است.

وی افزود: دادگستری استان هرمزگان با قاطعیت تمام در این راه قدم برداشته و حتی دادستان بندرعباس یکی از معاونان خودرا مسئول ویژه پیگیری پرونده های قاچاق سوخت کرده است.

قهرمانی از لزوم توجه به نگاه هوشمندانه در امر مقابله با قاچاق سوخت نیز سخن گفت و گفت: پرونده های زیادی درباب قاچاقچیان سوخت داشتیم که با نکته بینی دریافتیم بطورمثال ۵۰ بار فقط از یک ایستگاه پمپ بنزین سوخت گیری شده و بر این اساس مجازات های سنگینی هم برای جایگاه داران سوخت متخلف به جرم مشارکت در قاچاق سوخت در نظر گرفته شد.

قهرمانی بابیان این که قاچاق سوخت چالش جدی استان است اظهار داشت: حجم قاچاق سوخت در استان روزانه حدود ۲ تا ۵ میلیون لیتر است که حدود ۵۰ میلیارد تومان برآورد می شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان میانگین درآمد و گردش مالی روزانه قاچاقچیان را حدود ۵۰ میلیون تومان در استان اعلام نمود و اضافه کرد: یک قاچاقچی که با نیسان گازوییل جابه جا می کند در هر سرویس بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان درآمد دارد که در هر روز فقط با ۲سرویس قاچاق، حدود ۵۰ میلیون تومان به دست می آورد که چند برابر حقوق ماهانه یک مدیر عالی رتبه است.

قهرمانی افزود: لنج های متخلف نیز روزانه یک و نیم میلیارد تومان از قاچاق سوخت درآمد دارند.

وی اظهار داشت: امروزه همین افراد با این درآمد، شغلشان را با شهردار شدن و مدیرعاملی شرکت های نفتی و پالایشگاه های بزرگ کشور هم عوض نمی کنند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان درباب ورود دستگاه قضایی به موضوع محیط زیست دریایی نیز اظهار داشت: محیط زیست همچون با اهمیت ترین مصادیق حقوق عامه است که دستگاه قضایی به صراحت با لطمه زدگان به آن برخورد خواهدنمود.

قهرمانی در ادامه اضافه کرد: نخستین روزی که ابلاغ رییس کلی دادگستری استان هرمزگان را دریافت کردم دستور ممنوعیت صید ترال که موجب از میان رفتن محیط زیست دریایی می شود را صادر کردم.

وی اضافه کرد: همین طور با قاطعیت به پرونده فاضلاب بندرعباس و دیگر موارد مشابه که سبب آلودگی دریا و محیط زیست می شدند ورود کردیم.